Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου, 2023

KEDITH Cisco Academy «Βασικές αρχές της σύνδεσης υπολογιστών σε δίκτυα»

Ρoή Ειδήσεων

Η «KEDITH Cisco Academy» της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Θεσσαλονίκης (Κ.Ε.ΔΗ.Θ.) θα προσφέρει για δεύτερη φορά το ΔΩΡΕΑΝ εκπαιδευτικό πρόγραμμα με θέμα τις βασικές αρχές της σύνδεσης Η/Υ σε δίκτυα. Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει από τις 29 Μαρτίου και θα ολοκληρωθεί έως τις 18 Ιουνίου του 2021 (συνολικά 70 ώρες παρακολούθησης). Η παρακολούθηση του προγράμματος θα γίνεται διαδικτυακά κάθε Δευτέρα και Τετάρτη μεταξύ 18.00 – 21.00.

Μετά την επιτυχή παρακολούθηση του προγράμματος και των σχετικών εξετάσεων (π.χ. 14 εξετάσεις κεφαλαίων, 5 εξετάσεις checkpoint, 1 τελική εξέταση κλπ.), θα λάβεις βεβαίωση παρακολούθησης (Certification of Completion). Επίσης μπορείς να λάβεις έπαινο (letter of merit) με την υπογραφή του Cisco CEO Chuck Robbins, εάν ο βαθμός σου είναι τουλάχιστον 75% στην συνολική τελική εξέταση. Επιπλέον, το πρόγραμμα σου προσφέρει και Digital Badge (ψηφιακό πιστοποιητικό), το οποίο μπορεί ν’ αναρτηθεί στο διαδικτυακό σου προφίλ (λ.χ. LinkedIn), στο βιογραφικό σου, αλλά και να σταλεί σε υποψήφιο εργοδότη σου. Το Digital Badge πιστοποιεί με ασφαλή και επαληθεύσιμο τρόπο τους τομείς εκπαίδευσής σου, αλλά και τον φορέα εκπαίδευσης. Η συλλογή επαγγελματικών ψηφιακών σημάτων της Cisco μπορεί να προβληθεί στην πλατφόρμα Credly – Acclaim. Τέλος, μετά το πέρας των μαθημάτων, μπορείς να λάβεις μέρος στις εξετάσεις για την πιστοποίηση CompTIA A+ (Computing Technology Industry Association). Οι εξετάσεις διενεργούνται από τον ανεξάρτητο φορέα Pearson VUE και το κόστος για τα εξέταστρα καλύπτεται από τον υποψήφιο.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε κάθε ενδιαφερόμενο/η που θέλει να διευρύνει τις γνώσεις πληροφορικής του είτε για προσωπική χρήση είτε για να απασχοληθεί ως τεχνικός Η/Υ σε επιχειρήσεις, δημόσιες υπηρεσίες, εκπαιδευτικά ιδρύματα ή σαν ελεύθεροι επαγγελματίες στο χώρο τεχνικής υποστήριξης υπολογιστών.
Από την Cisco δεν υπάρχουν προαπαιτούμενες γνώσεις πληροφορικής για την συμμετοχή. Λόγω του επιπέδου του προγράμματος απαιτείται οι ενδιαφερόμενοι να είναι απόφοιτοι λυκείου και να έχουν καλές γνώσεις αγγλικών.
Ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων θα είναι 16 άτομα.

Το μάθημα θα γίνει διαδικτυακά μέσω εργαλείων σύγχρονης και ασύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης υπό την καθοδήγηση εξειδικευμένου καθηγητή. Θα υπάρχουν απαιτούμενες εργασίες κάθε εβδομάδα επιπλέον των 6 ωρών παρακολούθησης (έως 20 ώρες προσωπικής μελέτης/εβδομάδα). Τα μαθήματα θα γίνονται στα ελληνικά, ενώ δίνεται πρόσβαση ηλεκτρονικά σε όλη την διδακτέα ύλη που είναι στην αγγλική γλώσσα.

Για την συμμετοχή των ενδιαφερομένων στο πρόγραμμα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής ηλεκτρονικής αίτησης έως τις 22 Μαρτίου 2021. Η εξασφάλιση θέσης θα γίνει κατά σειρά προτεραιότητας. Προϋπόθεση αποτελεί οι ενδιαφερόμενοι να είναι κάτοικοι ή δημότες του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Για περισσότερες πληροφορίες :
www.kedith.gr/kedith-cisco-academy-βασικές-αρχές-της-σύνδεσης-υπολο/
Περιμένουμε με χαρά τη συμμετοχή σας!!!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ