Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου, 2023

Υπερσύγχρονο λεωφορείο απέκτησε η ΟΣΕΚΑ για τις μετακινήσεις της Εθνικής ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο

Ρoή Ειδήσεων

“Η ΟΣΕΚΑ με περηφάνια ανακοινώνει ότι απέκτησε ένα υπερσύγχρονο λεωφορείο (Isuzu Turquoise 30), χάρη σε μια σημαντική προσφορά, για την οποία σύντομα θα μπορέσουμε να ανακοινώσουμε περισσότερα. Έτσι, ένα έργο ζωής, ένα όνειρο που έμοιαζε άπιαστο, πήρε σάρκα κι οστά, κάνοντας τις μετακινήσεις μας πολύ πιο εύκολες.

Πρόκειται για ένα όχημα πλήρως προσβάσιμο, το οποίο συνοδεύεται από ένα τρέιλερ, για τη μεταφορά των αγωνιστικών αμαξιδίων και το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για τις μετακινήσεις της Εθνικής ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο. Με αυτόν τον τρόπο μειώνουμε το κόστος, βελτιώνοντας την ποιότητα των ταξιδιών του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Η ΟΣΕΚΑ στηρίζεται σε ένα τρίπτυχο: Σχεδιασμός / εύρεση πόρων (κυρίως ανθρώπινων) / υλοποίηση. Κι αν οι λύσεις που θα δώσει το υπερσύγχρονο (Euro 6) λεωφορείο είναι δεδομένα σημαντικές, ακόμα σημαντικότεροι είναι οι άνθρωποι στους οποίους απευθυνθήκαμε, τους κάναμε κοινωνούς των ονείρων μας και χάρη σε αυτούς μπορούμε τώρα με περηφάνια να προσφέρουμε στο προπονητικό τιμ και τους αθλητές της Εθνικής μια ποιοτική λύση για την καθημερινότητά τους.”

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ