Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου, 2023

Το πρόγραμμα του Νίκου Δένδια στο πλαίσιο της Εθνικής Εορτής της 25ης Μαρτίου

Ρoή Ειδήσεων

Ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας θα υποδεχθεί σήμερα, 24 Μαρτίου, στο αεροδρόμιο, την Αυτού Βασιλική Εξοχότητα τον Πρίγκηπα της Ουαλίας, Κάρολο, συνοδευόμενο από τη σύζυγό του, Δούκισσα της Κορνουάλης. Στη συνέχεια θα συμμετάσχει στην ειδική επετειακή εκδήλωση των εγκαινίων του νέου κτιριακού συγκροτήματος της Εθνικής Πινακοθήκης και ακολούθως θα παρευρεθεί στο επίσημο δείπνο που παραθέτει η Πρόεδρος  της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο.

Αύριο, ανήμερα της Εθνικής Εορτής, ο Υπουργός θα παρίσταται στην στρατιωτική παρέλαση και στη συνέχεια θα συμμετάσχει στη συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον Πρίγκηπα της Ουαλίας στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ακολούθως, ο κ. Δένδιας θα παρευρεθεί στην τελετή απονομής του Χρυσού Μεταλλίου Αξίας της Πόλεως των Αθηνών στον Πρίγκηπα της Ουαλίας, που θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο των Αθηνών. Μετά το πέρας της τελετής, ο Υπουργός θα έχει σύντομη συνάντηση με την Υφυπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου, αρμόδια για Ευρωπαϊκή Γειτονία και Αμερική, κα Wendy Morton.

Τέλος, ο κ. Δένδιας θα αποχαιρετίσει τον Πρίγκηπα της Ουαλίας και τη σύζυγό του στο αεροδρόμιο κατά την αναχώρησή τους από τη χώρα μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ