Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου, 2022

Το λεύκωμα «Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ» επέδωσαν οι  «ΑΥΤΟΠΤΕΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ» στον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα

Ρoή Ειδήσεων

Στις 5 Δεκεμβρίου η επίσημη παρουσίαση του.

Μέρος των εσόδων θα δοθούν ως χορηγία στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου.

 

Το λεύκωμα φωτογραφιών και κειμένων με τίτλο «Η Θεσσαλονίκη σε εικόνες – 120 καρέ μέσα από τον φακό τεσσάρων δημοσιογράφων» επέδωσαν στον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα οι τέσσερις δημοσιογράφοι: Μπάμπης Γιαννακίδης, Λάζαρος Θεοδωρακίδης, Χρήστος Καραγιαννόπουλος και Γιάννης Κεσσόπουλος, οι οποίοι αποτελούν την ομάδα : «ΑΥΤΟΠΤΕΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ».

Κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους γνωστοποίησαν στον Δήμαρχο πως σε συνεννόηση με τον εκδότη, το 30% των εσόδων από τις πωλήσεις θα διατεθεί στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για ένα δίγλωσσο λεύκωμα της δημοσιογραφικής ομάδας «Αυτόπτες Μάρτυρες», που διατίθεται σε πολυτελή κασετίνα από τις εκδόσεις «Μαλλιάρης-Παιδεία».

Η επίσημη  παρουσίαση του λευκώματος θα πραγματοποιηθεί στις 5 Δεκεμβρίου 2022, στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης.

Το λεύκωμα «Η Θεσσαλονίκη σε εικόνες – 120 καρέ μέσα από τον φακό τεσσάρων δημοσιογράφων» επιδόθηκε και στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης Πέτρο Λεκάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ