Τρίτη, 28 Νοεμβρίου, 2023

Τηλεδιάσκεψη Αντωνίου με το Δικηγορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης

Ρoή Ειδήσεων

Στην συνεχή συνεργασία του Γραφείου του Πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη με το Δικηγορικό Σύλλογο  της πόλης τόνισε η επικεφαλής του γραφείου κα Μαρία Αντωνίου με ανάρτηση στον λογαριασμό της στο facebook.

Η κα Αντωνίου αναφέρθηκε στην τελευταία τηλεδιάσκεψη που είχε με τον Δικηγορικό Σύλλογο όπου συζητήθηκαν σημαντικά θέματα που απασχολούν τους δικηγόρους και στην οποία συμμετείχε ο διοικητής του ΕΦΚΑ κ.Χρήστος Χάλαρης.

Τέλος η κα Αντωνίου επισήμανε την σημασία που δίνει η κυβέρνηση στην απόκτηση ψηφιακών εργαλείων που ουσιαστικά βάζει τέλος στην ταλαιπωρία των πολιτών.

Ολόκληρη η ανάρτηση της:

Η συνεργασία του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη με το Δικηγορικό Σύλλογο για θέματα που αφορούν τη δικηγορική κοινότητα Θεσσαλονίκης είναι συνεχής και αδιάλειπτη.
Στο πλαίσιο αυτό και σε συνέχεια της τελευταίας μας συνάντησης είχαμε μία ακόμη τηλεδιάσκεψη με τη συμμετοχή και του Διοικητή του ΕΦΚΑ Χρήστου Χάλαρη.
Ένα μείζον θέμα, που απασχολεί τους δικηγόρους, είναι η ψηφιοποίηση των αρχείων τους, που αυτή τη στιγμή τηρούνται σε φυσική μορφή στα γραφεία του ΤΑΝ στην Αθήνα.
Σε συνεργασία με τη Διοίκηση του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης και τον ΕΦΚΑ θα τρέξουμε άμεσα τις διαδικασίες, έτσι ώστε μέχρι το καλοκαίρι να ολοκληρώσουμε την ενέργεια αυτή, που θα απλοποιήσει πολλές δράσεις και θα διευκολύνει την καθημερινότητα των δικηγόρων της Θεσσαλονίκης, σε μία σειρά από ζητήματα.
Στη νέα ψηφιακή εποχή που διανύουμε αποτελεί μέλημα της Κυβέρνησής μας η απόκτηση ψηφιακών εργαλείων, που βάζουν τέλος στην ταλαιπωρία των πολιτών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ