Κυριακή, 26 Ιουνίου, 2022

Τεντόμας για Πρίγκιπα Κάρολο: Ένας δεδηλωμένος και διαχρονικός φίλος της Ελλάδας”

Ρoή Ειδήσεων

Στην τελετή προς τιμήν του Πρίγκιπα Καρόλου στο Δημαρχιακό Μέγαρο Αθηνών, αναφέρθηκε με ανάρτηση του στα social media  ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αθηνών κ. Χρήστος Τεντόμας.

Ο Πρόεδρος ανάρτησε φωτογραφίες από την τελετή λαι την απονομή στον Κάρολο από το Δήμαρχο Μπακογιάννη του Χρυσού Μεταλλίου Αξίας της Πόλεως των Αθηνών. Ακόμη, επισήμανε και την συνεισφορά του Πρίγκιπα της Ουαλίας στην προστασία του περιβάλλοντος, στην προάσπιση της πολιτιστικής κληρονομιάς και στην προώθηση των γραμμάτων και των καλών τεχνών.

Ολόκληρη η ανάρτηση του κ. Τεντόμα:

Από την ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχιακό Μέγαρο προς τιμήν ενός δεδηλωμένου και διαχρονικού φίλου της Ελλάδας, του Πρίγκιπα της Ουαλίας Κάρολου.

 Το Χρυσό Μετάλλιο Αξίας της Πόλεως των Αθηνών του απένειμε ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, παρουσία και του υπουργού Εξωτερικών Νίκο Δένδια, στο πλαίσιο του εορτασμού της επετείου των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση.

Η παρασημοφόρηση έγινε σε αναγνώριση της συνδρομής του λαού του Ηνωμένου Βασιλείου στην απελευθέρωση της Ελλάδας, αλλά και της αφοσίωσης και της συνεισφοράς του Πρίγκιπα της Ουαλίας στην προστασία του περιβάλλοντος, στην προάσπιση της πολιτιστικής κληρονομιάς και στην προώθηση των γραμμάτων και των καλών τεχνών.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ