Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου, 2023

Συμμετοχή Αντωνίου στην τηλεδιάσκεψη του Εμπορικού Συνδέσμου Ευόσμου – Κορδελιού

Ρoή Ειδήσεων

Η επικεφαλής του γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη κα Μαρία Αντωνίου, συμμετείχε στην τηλεδιάσκεψη  που οργάνωσε  ο Εμπορικός Σύνδεσμος Ευόσμου – Κορδελιού, με θέμα την έκτακτη οικονομική ενίσχυση των επιχειρήσεων που πλήττονται λόγω της πανδημίας και του νέου lockdown που ισχύει στην περιοχή.

Στην ανάρτηση της στο facebook η κα Αντωνίου επισήμανε τις προσπάθειες της κυβέρνησης να στηρίξει την οικονομία και την επιχειρηματικότητα εν μέσω πανδημίας, δίνοντας βέβαια προτεραιότητα στη δημόσια υγεία.

Ολόκληρη η ανάρτηση της κα Αντωνίου:

Μετά από πρόσκληση του Εμπορικού Συλλόγου Ευόσμου – Κορδελιού συμμετείχα στην τηλεδιάσκεψη που διοργάνωσε, με θέμα την έκτακτη οικονομική ενίσχυση των επιχειρήσεων που πλήττονται λόγω της πανδημίας και του νέου lockdown που ισχύει στην περιοχή.

Άκουσα με ιδιαίτερη προσοχή τις προτάσεις του Συλλόγου και του Δημάρχου, τις οποίες και θα μεταφέρω στα αρμόδια Υπουργεία.

 Ως Κυβέρνηση καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να κρατήσουμε όρθια την οικονομία, προέχει όμως η διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

Μέχρι να τελειώσει αυτή η δύσκολη κατάσταση θα στηρίζουμε την επιχειρηματικότητα και την απασχόληση σχεδιάζοντας και υλοποιώντας, είτε αυτοτελώς είτε σε συνεργασία με την Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα και το τραπεζικό σύστημα, στοχευμένα χρηματοδοτικά εργαλεία.

 Ειδικότερα, μέσω της Επιστρεπτέας Προκαταβολής, του ΤΕΠΙΧ ΙΙ και των Εγγυοδοτικών Προγραμμάτων διοχετεύτηκαν τεράστια κεφάλαια στην πραγματική οικονομία. Και συνεχίζουμε…

Σε απόλυτο συντονισμό με τις κατά τόπους Περιφέρειες προσπαθούμε για το καλύτερο και δημιουργούμε συνθήκες ευημερίας και ανάπτυξης για τη μετά covid εποχή.

Maria Antoniou

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ