Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου, 2023

Ο Αντώνιος Γυφτόπουλος εκλέχτηκε Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας των Πολιτιστικών Συλλόγων των Πελοποννησίων

Ρoή Ειδήσεων

Συγκροτήθηκε σε σώμα το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Πελοποννησίων, που προέκυψε από τις εκλογές που έγιναν την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021. Στις εκλογές συμμετείχαν οι εκπρόσωποι όλων των Συλλόγων Πελοποννησίων, από όλες τις περιφέρειες της Ελλάδας.

Την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021 , τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου , στο Γαλάτσι της Αττικής εξέλεξαν τον Πρόεδρο και τα μέλη της Διοίκησης .

*Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας των Πολιτιστικών Συλλόγων των Πελοποννησίων εκλέχτηκε, ομόφωνα , ο Αντώνιος Γυφτόπουλος του Δημητρίου , Δικηγόρος , από τη Θεσσαλονίκη.

Στη συνέχεια , επίσης ομόφωνα, εκλέχτηκαν οι
*Ιωάννης Καλοφωλιάς , Α’ Αντιπρόεδρος , Συνταξιούχος Ο.Α.Ε.Ε. από τη Σύρο,
*Κωνσταντίνος Πεθαίνος, Β’ Αντιπρόεδρος, Πολιτικός μηχανικός Ε.Δ.Ε. από τη Λειβαδιά της Βοιωτίας ,
*Δημήτριος Κατσούλας , Γενικός Γραμματέας , Τεχνολόγος Μηχανικός , από το Γαλάτσι της Αττικής ,
*Ιωάννης Λιαμπότης , Ταμίας, υπάλληλος Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε , από την Αρτέμιδα ,Αττικής .
*Ευαγγελία Καλαμίτση , Αναπληρώτρια Γενική Γραμματέας, Ιδιωτική Υπάλληλος από τις Αχαρνές , Αττικής ,
*Θεοδόσης Γεωργουλόπουλος , Αναπληρωτής Ταμίας, Επιχειρηματίας , από την Χαλκίδα Ευβοίας ,
*Γεώργιος Μανιάτης, Υπεύθυνος Οργάνωσης της Ομοσπονδίας , Απόστρατος Πολεμικής Αεροπορίας, από το Λαύριο Αττικής, και
*Ιωάννης Αλειφέρης Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας της Ομοσπονδίας, Απόστρατος Αξιωματικός Πολεμικού Ναυτικού , από τη Λάρισα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο έχει τετραετή θητεία και θα εργαστεί για την υλοποίηση του προγράμματος που εγκρίθηκε από το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο και που διαμορφώθηκε από την επεξεργασία θέσεων και απόψεων που κατατέθηκαν στην Γενική Συνέλευση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πελοποννησίων
Με αφετηρία την επέτειο των διακοσίων χρόνων από την ελληνική επανάσταση , θα επιδιωχθεί η δημιουργική στήριξη για την περαιτέρω ανάπτυξη και προβολή της Πελοποννήσου , με τη συμβολή όλων των καταγόμενων από την Πελοπόννησο, που ζουν, εργάζονται και δημιουργούν σε όλο τον κόσμο (Απανταχού Πελοποννήσιοι) διατηρώντας ισχυρά τα αισθήματα τους για την ιδιαίτερη τους πατρίδα .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ