Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου, 2023

Ορίστηκε το Εποπτικό Συμβούλιο του Ελληνογερμανικού Ιδρύματος Νεολαίας

Ρoή Ειδήσεων

Το Εποπτικό Συμβούλιο του Ελληνογερμανικού Ιδρύματος Νεολαίας , συγκροτήθηκε στο υπουργείο Παιδείας ως εξής:

1. Νίκη Κεραμέως , υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, ως Πρόεδρος, με αναπληρωτή Πρόεδρο τον Γεώργιο Βούτσινο, Γενικό Γραμματέα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Διά Βίου Μάθησης και Νεολαίας του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

2. Ιωάννης Σμυρλής , Γενικός Γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας του Υπουργείου Εξωτερικών, με αναπληρωτή τον Βασίλειο-Νικόλαο Γκατζάρα , Γραμματέα Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων του υΥπουργείου Εξωτερικών.

3. Κωνσταντίνος Δέρβος , Πρόεδρο του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης, με αναπληρωτή τον Ιωάννη Δελακουρίδη, Αντιπρόεδρο του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης.

4. Κωνσταντίνος Ζέρβας, Δήμαρχος του Δήμου Θεσσαλονίκης, με αναπληρώτρια την Ιωάννα Κοσμοπούλου του Κωνσταντίνου, Αντιδήμαρχο Παιδείας και Δημοτική Σύμβουλο του Δήμου Θεσσαλονίκης.

5. Κωνσταντίνα Πισλή, μόνιμη υπάλληλο κλάδου ΠΕ Διοικητικού – Οικονομικού της Διεύθυνσης Παιδείας Ομογενών, Διαπολιτισμικής Εκ- παίδευσης, Ευρωπαϊκών και Μειονοτικών Σχολείων του υπουργείου Παιδείας, Διευθύντρια του Ιδιαίτερου Γραφείου του Γενικού Γραμματέα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Διά Βίου Μάθησης και Νεολαίας Γεώργιου Βούτσινου, με αναπληρώτρια την Μαρία Καλδή του Ευστράτιου,  Προϊσταμένη του Τμήματος Δ’ Ευρωπαϊκών και Διεθνών Θεμάτων για τη Νεολαία, της Διεύθυνσης Νεολαίας του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

6. Ισίδωρος Κανέτης, οικονομολόγος και Πρόεδρο του Δ.Σ. του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων, με αναπληρωτή τον Ευθύμη Τσίγκα, Μέλος της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Αμαρουσίου.

7. Στυλιανός Λεριός, δικηγόρος και μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Ασκούμενων και Νέων Δικηγόρων Αθηνών με αναπληρώτρια την Δανάη Παπαδημητρίου, οικονομολόγο και Γενική Διευθύντρια της ARTIT LTD.

8. Βασίλειος Καρύδας-Υφαντής , οικονομολόγος και μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, με αναπληρώτρια την Άννα Ζαχαριάδου , διεθνολόγο και υπεύθυνη Διεθνών Σχέσεων του Δήμου Αμαρουσίου.

Πηγή: https://www.esos.gr/arthra/72028/oristike-epoptiko-symvoylio-toy-ellinogermanikoy-idrymatos-neolaias-me-proedro-ti-n?fbclid=IwAR227GJ0tQxzM8tb43bw_gwBBdaTcsYhucryYMFB2fVNM-75JktFnDF5Pk0

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ