Παρασκευή, 6 Αυγούστου, 2021

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζεται η έκθεση «Νέα Παραλία-Νέα Πασαρέλα» στο Μπεζεστένι Θεσσαλονίκης.

Ρoή Ειδήσεων

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζεται η έκθεση ενδυμάτων και φωτογραφίας «Νέα Παραλία-Νέα Πασαρέλα» στο Μπεζεστένι Θεσσαλονίκης.

Αρχιτέκτονες, Διακοσμητές, Εικαστικοί και Σχεδιαστές Μόδας, κάτω από την ομπρέλα της έμπνευσης και της δημιουργίας ενώνονται και γίνονται μια παρέα που σας περιμένει, να σας ξεναγήσει στο χώρο.

Μια μικρή διαδρομή στο μεταλλικό εξώστη του Οθωμανικού Μνημείου του 15ου αιώνα, μπορεί να γίνει το ταξίδι σας στη Λογοτεχνία μιας και τα εκθέματα, τα κοστούμια που κατασκευάστηκαν εξ ολοκλήρου από ανακυκλώσιμα υλικά από τους δημιουργούς τους, είναι εμπνευσμένα από την Παγκόσμια Λογοτεχνία.

Ο επισκέπτης μπορεί παράλληλα να ξεναγηθεί στην έκθεση φωτογραφίας του Paris Parisis με επιλεγμένα ενδύματα από τις πασαρέλες και των έξι ετών που πραγματοποιήθηκαν.

Μυρωδιές από υφάσματα στο ισόγειο, πέτρινα λευκά λουλούδια που κοσμούν τους θόλους του ενός από τα 3 Μπεζεστένια που σώζονται σήμερα στην Ελλάδα και ευφάνταστες δημιουργίες 22 σχεδιαστών, σας περιμένουν μέχρι το τέλος της εβδομάδας, να τους επισκεφτείτε.

 

* Ωρες λειτουργίας: Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο: 11:00 – 15:00 Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 11:00 – 15:00 & 17:00 – 20:00

Συνδιοργάνωση με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Πόλης Θεσσαλονίκης, εντασσόμενη στις εκδηλώσεις «Ιούνιος στα Μνημεία και τους Αρχαιολογικούς χώρους της Θεσσαλονίκης».

Την καλλιτεχνική επιμέλεια της έκθεσης,  είχε ο αρχιτέκτων Bernard Cuomo

Σύνδεσμος εκδήλωσης: https://www.facebook.com/events/172662371361560/

Η πραγματοποίηση της έκθεσης γίνεται βάσει των υγειονομικών πρωτοκόλλων που θα ισχύουν κατά το διάστημα της διοργάνωσης.

Οι φωτογραφίες του άρθρου είναι τραβηγμένες από τον Κ. Paris Parisis.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ