Τρίτη, 28 Νοεμβρίου, 2023

Κεσσόπουλος: Νέα εποχή για τα δημοτικά ΜΜΕ του Δήμου Θεσσαλονίκης

Ρoή Ειδήσεων

Με πρωινή του ανάρτηση στον λογαριασμό του στο facebook, ο γενικός διευθυντής της ΔΕΠΘΕ κ. Γιάννης Κεσσόπουλος αναφέρθηκε στην ανανέωση των δημοτικών μέσων ενημέρωσης της Θεσσαλονίκης, τόσο σε έμψυχο δυναμικό αλλά και σε τεχνολογικό εξοπλισμό. Ακόμη τόνισε πως όλη αυτή η αλλαγή οφείλεται σε ομαδικη προσπάθεια ενώ δεν αμέλησε να ευχαριστήσει για τα θετικά μηνύματα που λαμβάνει ολο αυτό το διάστημα, που όπως ο ίδιος επισημαίνει του δίνουν δύναμη και όρεξη να συνεχίσει.

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Κεσσόπουλου:

“Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Η νέα εποχή για τα δημοτικά ΜΜΕ ξεκίνησε και δεν σταματά. TV100 Thessaloniki και FM100 Thessaloniki εκπέμπουν ξανά θετική αύρα!

Όμως, κάποιοι δεν αντέχουν το ξεβόλεμα. Για κάποιους η πρόοδος είναι αντίπαλος. Κάποιοι θα υπάρχουν όσο δεν προχωράει τίποτε. Όμως έτσι συμβαίνει πάντα με τις αλλαγές. Δεν αντέχονται από μερικούς… Γι’ αυτό και αντιδρούν ακόμη και στο αυτονόητο: επειδή επιλέξαμε να δώσουμε την ευκαιρία και σε άλλους συναδέλφους να εργαστούν δημιουργικά για τη ΔΕΠΘΕ. Επειδή ανακατέψαμε τα λιμνάζοντα ύδατα. Επειδή φροντίζουμε για την υγεία των εργαζομένων στη ΔΕΠΘΕ τηρώντας στο έπακρο τα πρωτόκολλα. Επειδή είμαστε διαρκώς κοντά σε κάθε βήμα της TV100 και του FM100.

Ευτυχώς είναι λίγοι, ελάχιστοι. Εμείς οι περισσότεροι εδώ στην TV100 και στον FM100, εργαζόμαστε 24Χ7. Όλοι μαζί. Με δυσκολίες καμιά φορά αλλά και με διαφωνίες. Αλλά με έντιμες σχέσεις. Και δεν είμαστε μόνοι μας -είναι μαζί μας όλες οι δημιουργικές δυνάμεις της πόλης μας. ΜΑΖΙ δίνουμε την ψυχή μας. Για τη Θεσσαλονίκη μας. Και για το αυτονόητο καθήκον να κάνουμε πάντα το καλύτερο για όσους μας εμπιστεύονται.
Γι’ αυτό και η TV100 και ο FM100 σε μόλις δέκα μήνες έχουν αλλάξει την “εικόνα” τους (#desTV100 #akouFM100). Τεχνολογικός εξοπλισμός 32 ετών αντικαταστάθηκε και περάσαμε έτσι στην ψηφιακή εποχή. Σήμερα παράγουμε πιο πολλά από ποτέ, και πιο πολλοί μαζί! Και ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους συναδέλφους μου γι’ αυτό, σε όποιον τομέα και αν εργάζονται, όπως και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου που ασφαλώς στηρίζουν την προσπάθεια. Φτάσαμε να έχουμε #κάθε_μέρα_κι_ένα_καλό_νέο με ολοκαίνουριες εκπομπές στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο από ανθρώπους με διάθεση “να κάνουν πράγματα”. Τα δημοτικά ΜΜΕ έχουν πλέον ανοίξει αγκαλιά σε όλες τις δυνάμεις της πόλης που κάτι καλό έχουν να προσφέρουν. Η πανδημία είναι πάντα ένα εμπόδιο αλλά δεν μας σταματά. Δεν φοβόμαστε να μπούμε στη αγορά. Ο διαφημιστικός τζίρος παρά το lockdown και τα προβλήματα που δημιούργησε στο επιχειρηματικό κόσμο έκλεισε το 2020 αυξημένος περί το 15% πάνω από το 2019! Και βέβαια όλα αυτά δεν έγιναν ούτε τυχαία ούτε από έναν άνθρωπο, έγιναν από πολλούς μαζί, είναι αποτέλεσμα σκληρής ομαδικής δουλειάς.

Συνεχίζουμε, λοιπόν! Και προχωράμε, ασταμάτητα. Κόντρα στην εγκατάλειψη, κόντρα στη στασιμότητα, κόντρα στα ψέματα, κόντρα στην έπαρση του τίποτα, κόντρα στην αλαζονεία της παγωμένης εικόνας του χθες.

Αυτοί με το παλιό, εμείς με το καινούριο! Κι αυτή τη φορά να είστε σίγουροι: θα νικήσει η συμμαχία του καλού, η συμμαχία των πολλών.

Υ.Γ. Σας ευχαριστώ από καρδιάς για τα θετικά μηνύματα μου στέλνετε με κάθε τρόπο εδώ και μήνες! Είναι για εμένα, για όλους εμάς, η μεγάλη ηθική ανταμοιβή, η δύναμη για να συνεχίζουμε στην ανηφόρα προς το καλύτερο!

Φωτογραφία: Sakis Gioumpasis για το περιοδικό CITYMAG THESSALONIKI μπροστά στη νέα εικόνα των δημοτικών ΜΜΕ”

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ