Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου, 2021

Η παράταση δηλώσεων αφορά τόσο τα φυσικά όσο και τα νομικά πρόσωπα

Ρoή Ειδήσεων

Μετά από τις εύλογες απορίες συναδέλφων σχετικά με την παράταση της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής των δηλώσεων που ανακοινώθηκε χθες από το Υπ. Οικονομικών, ο κόμβος επικοινώνησε με στελέχη του υπ. Οικονομικών και έλαβε τη διαβεβαίωση ότι η παράταση αφορά τόσο στα φυσικά όσο και στα νομικά πρόσωπα/νομικές οντότητες.

Σε κάθε περίπτωση όμως, πρέπει να αναμένουμε τη νομοθετική ρύθμιση που όπως φαίνεται θα κατατεθεί μετά τις 22.8.2021, αφού τότε ξεκινούν και πάλι οι εργασίες της Βουλής. Κατά την άποψή μας, πρέπει να κοινοποιηθεί άμεσα μια επίσημη ανακοίνωση για το θέμα αυτό έτσι ώστε να μην αισθάνονται ανασφάλεια οι συνάδελφοι που ήδη είναι επιφορτισμένοι με πλήθος υποχρεώσεων βρισκόμενοι πέραν των ορίων τους και να κάνουν λόγω της κατάστασης έναν νέο προγραμματισμό εργασιών.

Σχετικά με την ουσία της παράτασης, η ομάδα του κόμβου έχει τοποθετηθεί αρκετές φορές το προηγούμενο χρονικό διάστημα και στην παρούσα ανάρτηση δε θα γίνει μνεία, ωστόσο η τραγελαφική αυτή κατάσταση δε θα μείνει ασχολίαστη.

Επιμέλεια: Επιστημονική ομάδα TAXHEAVEN

Πηγή: www.taxheaven.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ