Τρίτη, 28 Νοεμβρίου, 2023

Η επίσκεψη και οι συναντήσεις Καράογλου στο Ωραιόκαστρο

Ρoή Ειδήσεων

Ο βουλευτής και πρώην Υφυπουργος κ. Θεόδωρος Καράογλου, επισκέφτηκε το Δήμο  Ωραιοκάστρου και είχε συναντήσεις με το Δήμαρχο κ. Παντελή Τσακίρη και επιχειρηματίες της περιοχής.

Η επίσκεψη αυτή εντάσσεται σε ένα ευρύτερο πλαίσιο συναντήσεων του κ. Καράογλου με τις παραγωγικές δυνάμεις και τους αυτοδιοικητικούς φορείς της Β΄ Θεσσαλονίκης.

Άλλωστε όπως επισημαίνει ο πρώην Υφυπουργός “ο πολιτικός πρέπει να συνομιλεί με την κοινωνία και όχι να επαναπαύεται στην ασφάλεια του γραφείου του.”

Την επίσκεψη του ανάρτησε στον λογαριασμό του στο Facebook.

“Έχοντας ως αδιαπραγμάτευτη αρχή ότι ο πολιτικός πρέπει να συνομιλεί με την κοινωνία και όχι να επαναπαύεται στην ασφάλεια του γραφείου του, επισκέφθηκα σήμερα την ευρύτερη περιοχή του Ωραιοκάστρου, συνεχίζοντας τον κύκλο επαφών που ξεκίνησα με τις παραγωγικές δυνάμεις και τους αυτοδιοικητικούς φορείς της Β΄ Θεσσαλονίκης.
Τόσο με τον Δήμαρχο Παντελή Τσακίρη όσο και με τους επιχειρηματίες που συναντήθηκα ομονοούμε ότι η δυτική Θεσσαλονίκη πρέπει να κάνει ποιοτικό άλμα προς τα εμπρός, αλλάζοντας εικόνα και συνθήκες ζωής προς το καλύτερο. Αυτό που ζητούμε και διεκδικούμε είναι το μέρισμα της ανάπτυξης να μοιραστεί με δίκαιο τρόπο σε όλη την πόλη.
Ήρθε η ώρα να καθίσουμε όλοι στο ίδιο τραπέζι και να συζητήσουμε με ρεαλιστικούς όρους τη συγκρότηση ενός ισχυρού κοινωνικού μετώπου που θα καταθέσει προς υλοποίηση ένα ολοκληρωμένο αναπτυξιακό σχέδιο. Η καθυστέρηση στην ανάπτυξη της δυτικής πλευράς της πόλης πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα με ολοκληρωμένες παρεμβάσεις και μεγάλα αναπτυξιακά έργα.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ