Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου, 2023

Ζέρβας για Νέα Παραλία: Να την αντιμετωπίζουμε όπως το σαλόνι του σπιτιού μας

Ρoή Ειδήσεων

«Βρισκόμαστε σε ένα κομμάτι που πρέπει όλοι να κάνουμε το παν για να μείνει στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Φτιάχτηκε με πολύ μεράκι αλλά χρειάζεται και πολλή προσπάθεια για να μένει σε καλή κατάσταση» είπε αρχικά ο δήμαρχος.

«Εκατοντάδες  εργαζόμενοι του δήμου φροντίζουν καθημερινά για την καθαριότητα και την συντήρηση αλλά χρειάζεται πάντα κάτι παραπάνω. Παραπάνω από εμάς το οποίο το κάνουμε σήμερα για τα γκράφιτι, για το πράσινο, για ότι περιλαμβάνει αυτό το πάρκο αλλά θα πρέπει να υπάρχει και καλή συμπεριφορά των επισκεπτών για να μείνει το στολίδι μας αυτό σε αυτή την κατάσταση.

Ήδη γίνονται κάποιες εργασίες στο κομμάτι του πρασίνου, της συντήρησης, μπήκαν  χημικές τουαλέτες και το κυριότερο είναι ότι έχει ξεκινήσει διαδικασία για έναν διαγωνισμό ύψους άνω των 2 εκατ. ευρώ για δύο χρόνια ώστε να μην λείψει τίποτα από αυτό το κομμάτι. Μέχρι τότε θα είμαστε όλοι εδώ κάθε μέρα, αλλά θέλει προσοχή να το αντιμετωπίζουμε όπως και το σαλόνι του σπιτιού μας αφού είναι το σαλόνι της πόλης μας» σημείωσε.

«Καθένας είναι ευπρόσδεκτος σε αυτή την προσπάθεια αλλά χρειάζεται δουλεία από όλους μας και πρωτίστως από εμένα από τους αντιδημάρχους και τους εργαζόμενους που έχουμε αυτή την ευθύνη» υπογράμμισε.

Σχετικά με τον κορωνοϊό και τα μέτρα είπε πως «βλέπουμε ότι το πράγμα πάλι ξεφεύγει έχω τοποθετηθεί με σαφήνεια για αυτό. Η θέση μου είναι η ίδια δεν παίρνω εγώ τις αποφάσεις. Να γίνει ότι είναι να γίνει με σεβασμό στην υγεία και πολύ γρήγορα με αντανακλαστικά».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ