Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου, 2023

Δόμνα Μιχαηλίδου: Διαδικτυακή εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα για το Σύνδρομο Down

Ρoή Ειδήσεων

Σε ανάρτηση της στο facebook, η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων αρμόδια για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κα Δόμνα Μιχαηλίδου, αναφέρθηκε στην σημερινή εκδήλωση που διοργάνωσε μαζί με τον Γενικό Γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της φτώχειας, Γιώργο Σταμάτη, για την βελτίωση της καθημερινότητας των συνανθρώπων μας με αναπηρία.

Η διαδικτυακή εκδήλωση έγινε ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας για το Σύνδρομο Down (21 Μαρτίου).

Η ανάρτηση της Υφυπουργού:

“Στη σημερινή εκδήλωση, ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας για το Σύνδρομο Down (21 Μαρτίου), που διοργανώσαμε με τον Γενικό Γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της φτώχειας, Γιώργο Σταμάτη, συζητήσαμε όλα όσα πρέπει να κάνουμε για να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των συμπολιτών μας με αναπηρία.

Στόχος μας είναι η πλήρης κοινωνική ένταξη, η συμπερίληψη, η εξάλειψη κάθε στίγματος, η ενδυνάμωση των οικογενειών, η άρση εμποδίων και στερεοτύπων.

Στην εκδήλωση μας έκαναν την τιμή να συμμετάσχουν: ο Καθηγητής Γενετικής Stylianos Antonarakis, η εκπαιδευόμενη στην Εστία Κέντρο Κοινωνικής Φροντίδας ατόμων με νοητική υστέρηση Μαρία Κώττη, ο Πρόεδρος του ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΔΡΟΜΟΥ DOWN ΕΛΛΑΔΟΣ Σταύρος Τσιφλίκης και ο πρόεδρος των Special Olympics Hellas, Διονύσιος Κοδέλλας.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ