Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, 2023

Δαρδαμανέλης από Βυζάντιο: «Τα έργα δε σταματάνε. Βελτιώνουμε τις  γειτονιές και την πόλη στο σύνολό της»

Ρoή Ειδήσεων

Παρά την έντονη βροχόπτωση, οι κάτοικοι της περιοχής του Βυζαντίου ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δημάρχου Καλαμαριάς, Γιάννη Δαρδαμανέλη, και συμμετείχαν  στο “Συζητώ με τον Δήμαρχο”. Η συνάντηση είχε οριστεί στο νεόδμητο 23ο Δημοτικό, σημείο αναφοράς πλέον της περιοχής. Για ακόμη μία φορά  υπήρξε μία δημιουργική συζήτηση, με τους  κατοίκους να ενημερώνονται για τα έργα που γίνονται συνολικά στον δήμο, τις ασφαλτοστρώσεις στην περιοχή τους, αλλά και την ανάπλαση που θα γίνει γύρω από το σχολείο.

“Ένα καινούργιο σχολείο και η αναβάθμιση παράλληλα της οδού Παλαμά, βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων της γειτονιάς, δίνοντας παράλληλα ζωντάνια”, τόνισε ο κ. Δαρδαμανέλης. Ο Δήμαρχος άκουσε με προσοχή τα αιτήματα των πολιτών, ενώ για άλλη μια φορά επεσήμανε ότι η πόρτα του γραφείου του είναι πάντα ανοιχτή για όλους.

Το επόμενο “Συζητώ με τον Δήμαρχο στη γειτονιά μου” θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στις 18:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο που βρίσκεται στην Επέκταση, επί της οδού Α. Παπανδρέου 35.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ