Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου, 2023

Βέτα Ρεΐση: Art Therapy στην Chalkos Gallery Ξεκινήστε σήμερα για ένα καλύτερο αύριο

Ρoή Ειδήσεων

Μέσα από τον κύκλο 21 ημερών και 10 μαθημάτων, θα μάθουμε να χαλαρώνουμε, να ηρεμούμε και να αποτυπώνουμε σε ένα χαρτί τα συναισθήματά μας, αποβάλλοντας οτιδήποτε μας αγχώνει και μας μπλοκάρει.
Θα χαρώ πολύ να εμπιστευτείτε την ART THERAPY και να αφήσετε τον εαυτό σας να ονειρευτεί.

Γνωρίζετε τι είναι ART therapy?
Η ART THERAPY είναι μια τεχνική η οποία μας βοηθάει να εξερευνήσουμε τα συναισθήματα μας, να αντιμετωπίσουμε το στρες, να ενισχύσουμε την αυτοπεποίθηση μας , να αντιληφθούμε την πραγματικότητά μας και το κυριότερο δεν χρειάζεται να ξέρουμε να ζωγραφίζουμε, δεν απαιτούνται καλλιτεχνικές δεξιότητες ή ταλέντο.

Γιατί να επιλέξω την ART therapy?
Η διαφορά της ART therapy και των υπολοίπων ειδών θεραπειών, είναι ότι σε όλες τις άλλες θεραπείες ή επικοινωνία γίνεται με λέξεις και περιγραφές γεγονότων. Εδώ η επικοινωνία και η έκφραση γίνεται μέσα από γραμμές, χρώματα, σύμβολα και εικόνες.

Ποια είναι τα οφέλη της ART therapy?
Ένα από τα οφέλη της ART therapy, είναι η θετική επίδραση που έχει η εξάσκηση της δημιουργικότητας μας, τόσο όσο είμαστε χαλαροί όσο και όταν είμαστε αγχωμένοι και στρεσαρισμένοι. Το μόνο που χρειάζεται είναι να μην φοβόμαστε να εκφραστούμε μέσω της τέχνης και να θυμόμαστε ότι η δημιουργική διαδικασία μπορεί να είναι από τις πιο ανταποδοτικές διαδικασίες. Μέσα από την εικόνα μαθαίνουμε να διαβάζουμε την ψυχική μας κατάσταση και γινόμαστε αρωγοί του εαυτού μας. Αφιερώνοντας λίγο χρόνο κάθε ημέρα στην δημιουργία τα αποτελέσματα στην ευεξία και την πνευματική μας ισορροπία μπορεί να είναι εντυπωσιακά!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ