Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, 2023

Άθληση, Διασκέδαση και Αγάπη τα συστατικά της επιτυχίας του 3ου Τουρνουά Αγάπης του Δ. Καλαμαριάς

Ρoή Ειδήσεων

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 3ο Τουρνουά Αγάπης που διοργάνωσε ο Δήμος Καλαμαριάς, με την Αντιδημαρχία Παιδείας, Αθλητισμού, Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης, σε συνεργασία με την «Α.Ε.Σ ΚΡΟΝΟΣ Καλαμαριάς» και τον Εμπορικό Σύλλογο Καλαμαριάς «Ερμής». Παρά την ξαφνική κακοκαιρία το Τουρνουά διεξήχθη στο Δ.Α.Κ., χάρη στην ετοιμότητα των διοργανωτών.

Διακόσια παιδιά διασκέδασαν παίζοντας βόλεϊ στα 6 ειδικά διαμορφωμένα γήπεδα και παράλληλα συγκεντρώθηκε ένα σημαντικό ποσό για τον οργανισμό “Το Χαμόγελο του Παιδιού” και τρόφιμα/είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καλαμαριάς.

 

«Τρία βασικά στοιχεία είχε αυτό το Τουρνουά: Άθληση, Διασκέδαση και κυρίως Αγάπη. Γι’ αυτό, και φέτος, αφήνει το θετικό αποτύπωμά του, προσφέροντας παράλληλα σημαντική βοήθεια σε ανθρώπους που πραγματικά έχουν ανάγκη από τη στήριξή μας. Τόσο εγώ, όσο και ο Δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης, εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας σε όλους όσοι συνέβαλαν για την επιτυχία αυτής της διοργάνωσης» δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Αθλητισμού, Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης, Ιωάννης Πενόπουλος.

Στο τέλος της εκδήλωσης απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες στον διεθνή διαιτητή κ. Μανώλη Γεωργιάδη, στον προπονητή κ. Αλέκο Λεώνη, στον στατιστικολόγο και βοηθό προπονητή κ. Παναγιώτη Κουντουρίδη και στον αθλητή Δημήτρη Χαραλαμπίδη.

 

Επίσης δόθηκαν μετάλλια για την προσφορά τους, στην ομάδα USAR HELLAS, και στους εκπροσώπους της εταιρίας Dole και του οργανισμού “Το Χαμόγελο του Παιδιού”.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ